VERIFICARE ISTORIC AUTO - AN OVERVIEW

verificare istoric auto - An Overview

verificare istoric auto - An Overview

Blog Article

Din pacate, exista cazuri in care kilometrajul masinilor este modificat in mod fraudulos pentru a ascunde adevarata stare a vehiculului.

Verificarea istoricului auto poate furniza informații detaliate aproape immediate și poate dezvălui ceea ce vânzătorul ar putea omite: kilometraj true, accidente ascunse, defecte ascunse etc. Obtine acum o REDUCERE DE 10%. MAI MULTE DETALII AICI

Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in treatment vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a site-ului nostru.

Verifica daca cifrele sunt constante sau in crestere treptata si compara-le cu valoarea afisata pe bordul masinii.

Acesta este cu adevărat o sursă de încredere de informații despre istoricul automobilelor. Recomand tuturor celor care planifică să cumpere o mașină. Raportul de istoric al vehiculului este un raport concis despre istoricul unui vehicul treatment prezintă istoricul vehiculului pe baza seriei de șasiu. Raportul constă în mai multe secțiuni organizate într-un component liniar clar și lizibil, ordonat cronologic. Permite verificarea istoricului vehiculului prin intermediul seriei site web de șasiu, ceea ce ar putea afecta decizi de achiziție a respectivului vehicul.

Dupa ce ti-ai achizitionat masina, nu uita sa o echipezi cu cele mai bune anvelope de iarna sau cu cele mai bune cauciucuri de vara, in functie de sezon.

Verificarea kilometrajului unui autoturism next hand este un pas esential inainte de a encounter o achizitie. Acest element te ajuta sa eviti sa cumperi o masina cu probleme ascunse si sa iei decizii intelepte in privinta investitiei tale.

Rapoartele de istoric auto pentru autovehicule 2nd hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule care nu merită achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

Unul dintre aspectele cheie pe treatment AutoDNA le analizeaza este istoricul daunelor. Este important sa stii daca vehiculul pe care il cumperi a fost implicat in accidente sau alte daune semnificative.

Centrul de notificări permite verificarea într-un mod simplu a conținutului raportului pentru o anumită serie de șasiu, deoarece conține cele mai importante notificări referitoare la istoricul vehiculului. Datele sunt prezentate într-o sortă simplă și lizibilă, cuprinzătoare deja la nivelul recepției vizuale.

Prin comparerea informațiilor obținute și a kilometrajului de pe tabloul de bord, puteți verifica dacă kilometrajul este true sau dat înapoi.

Acest raport detaliat verifica mai multe aspecte importante ale istoricului vehiculului, oferindu-ti informatiile necesare pentru a lua decizii inspirate. Iata ce verifica acest raport:

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Report this page